“Lito” sweet crispy bran with calcium and cranberry, 200 g is a natural product for healthy nutrition, containing dietary fiber cereals (fiber).
Fiber (dietary fiber) is one of the most important elements of human nutrition. Dietary fibers help to resist harmful environmental factors, reduce the toxic load on the body and have a whole range of useful properties:
– helps to control weight, due to its ability to absorb water and increase in volume, filling the space of the stomach, thereby reducing appetite and the number of calories absorbed. They slow down the absorption of carbohydrates into the blood, reducing the insulin demand and sweet cravings;
— they are a nutrient medium for normal intestinal microflora, so they are used to prevent and correct intestinal dysbacteriosis;
— they are a universal biological absorbent-bind and remove toxins and heavy metals from the body;
— swell in the intestines, softening its contents;
– have a mild choleretic effect;
– slow down the amylolysis and prevent a rapid glucose escape;
– bind cholesterol, reducing its level.
Calcium, which is a part of the product, is actively involved in the formation of bone tissue, teeth mineralization and maintaining stable heart activity.
Cranberries are rich in sugars, organic acids, pectins and vitamins. The vitamins of cranberries are represented by vitamins B, PP, K1 (phyllochinone) and a high content of vitamin C, the amount of which in cranberries is comparable to lemons, oranges, grapefruits and garden strawberries. Cranberries intake improves appetite and digestion, and protects the genitourinary system from infections.
All cereals used in the production of “LITO” bran are grown in the fields in Penza region under the control of professional agronomists, which guarantees high quality and naturalness of the product.
Direction for use:
* Fill the bran with milk, kefir, yogurt and you will get a healthy and low-calorie breakfast, lunch or dinner.
— You can add bran to soup or porridge, as well as use instead of bread.
Duration of intake – 1 month.
Nutrition facts in 100 g / 60 g: protein-12 g/7 g, fat- 3 g /2 g, carbohydrates-49 g /30 g, calcium, at least 0.625 g / 0.375 g, dietary fiber, at least 25 g/15 g, calories -320 kcal/190 kcal (1350 kJ/810 kJ). Bread unit=4.
Вспомогательные вещества:сахар, соль, регулятор кислотности лимонная кислота, ароматизатор и.н. «Клюква»
Взрослым и детям старше 14 лет по 60 г (12 столовых ложек) в день во время еды в качестве биологически активной добавки к пище – дополнительного источника пищевых волокон и кальция.
Употребление 60 г в день удовлетворяет суточную потребность человека в пищевых волокнах не менее чем на 50 % (не менее 15 г), в кальции – не менее чем на 37,5% (не менее 0,375 г).
Индивидуальная непереносимость компонентов, острые и хронические заболевания желудочно-кишечного тракта с синдромом диареи, язвенная болезнь желудка и двенадцатиперстной кишки и другие эрозивные поражения желудочно-кишечного тракта в стадии обострения, спаечная болезнь брюшной полости, дети до 14 лет, беременность, кормление грудью. Перед применением рекомендуется проконсультироваться с врачом.
Форма – гранулы, упакованные в полипропиленовые пакеты по 200 г.
Форма выпуска: | гранулы, по 200 г в полипропиленовом пакете. |
Срок годности: | 1 год. Хранить в сухом месте при температуре не выше +25ºС. |